DAAROM KIEZEN KLANTEN VOOR ALL BURO SOLUTIONS

Bij All Buro Solutions combineren we 25 jaar ervaring met het opvolgen van nieuwe evoluties. We vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en we zijn er dan ook van overtuigd dat expertise en kwaliteit hierbij essentieel zijn. Zowel wat snelle en volledige service betreft, als bij het aanbieden van kwalitatieve apparaten, willen we ons onderscheiden als een bedrijf dat de klant centraal stelt.

Over ons
 • Advies

  Advies

  Puttend uit een kwarteeuw aan ervaring, achterhalen we hoe het op jouw kantoor nog sneller kan. Dankzij een variatie aan en een combinatie van verschillende apparaten is elk van onze oplossingen uniek, en dus volledig op maat van jouw specifieke situatie en bedrijf.

 • Integratie

  Integratie

  Spreekt tijd winnen op kantoor je wel aan? Perfect! Wij installeren en configureren de aangekochte apparaten en systemen en leiden de medewerkers op zodat ze er onmiddellijk mee aan de slag kunnen. We nemen regelmatig contact op om te zien of alles goed verloopt en waar je eventueel nog meer rendement uit kan halen.

 • Service & support

  Service & support

  Wij bieden bij elk toestel servicecontracten aan. Mocht je problemen ondervinden of vragen hebben, contacteer ons gerust. We komen snel ter plaatse. Ook vanop afstand kunnen we je indien nodig snel terug op weg helpen.

 • Onderhoud & herstel

  Onderhoud & herstel

  Bij onderhoud of technische problemen aan apparaten sturen we onze eigen mensen langs, of doen we beroep op een van onze vaste partners.

HEB JE EEN VRAAG OF PROBLEEM?

We helpen je graag verder!