The 'All Buro Solutions' Way

Welkom bij All Buro Solutions, waar jarenlange ervaring heeft geleid tot een geoptimaliseerd stappenplan voor maximale efficiëntie. Bij ons staat efficiënt werken gelijk aan kosten besparen, en wij zijn trots op de resultaten die we hebben behaald voor onze klanten. Ontdek hieronder hoe wij te werk gaan en hoe wij uw bedrijf kunnen helpen om slimmer, sneller en kosteneffectiever te opereren.

De eerste stappen

Eerste Consultatie
We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom nemen we de tijd om uw specifieke behoeften te leren kennen. Ons volledige ontdekkingsproces zorgt ervoor dat we je bedrijf van binnen en buiten begrijpen, zodat we de best mogelijke ondersteuning en oplossingen voor je succes kunnen bieden. Tijdens ons eerste gesprek bespreken we samen met jou je doelen, uitdagingen en mogelijkheden. We willen alles horen over je bedrijf, van de geschiedenis tot de toekomstvisie. Op die manier kunnen we je helpen weloverwogen beslissingen te nemen die je groei en succes mogelijk maken. Ons uiteindelijke doel is om u te helpen uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken en uw potentieel te maximaliseren
1
Jouw bedrijf onder de loep
Tijdens dit evaluatiegesprek van 1 uur gaan we dieper in op hoe optimaal werken er voor jou uitziet en hoe je succes of falen meet. We identificeren ook eventuele hiaten of problemen die je ervan weerhouden om je volledige potentieel te bereiken. Door deze problemen te begrijpen, kunnen we een plan op maat ontwikkelen om ze aan te pakken en je te helpen je doelen te bereiken. Naast financiële zaken, bekijken we ook de problemen die je hebt met je IT-infrastructuur. We begrijpen dat technologie een cruciale rol speelt in moderne bedrijven en we willen ervoor zorgen dat je systemen soepel werken.
2
Audit + Verslag
We nemen een diepgaande duik in uw huidige IT-beveiliging, gegevensback-up en algemene risico's om een volledig inzicht te krijgen in uw situatie. Maakt u zich geen zorgen, we zijn er om u te helpen en we zullen er zeker voor zorgen dat we al uw problemen aanpakken. Zodra we uw systemen hebben beoordeeld, stellen we een gedetailleerd rapport op met uitleg over uw IT-situatie en onze eerste aanbevelingen. In dit rapport staat ook welk Core Plan het beste bij u past en een schatting van de kosten voor deze aanbevelingen. We willen er zeker van zijn dat u alle informatie hebt om de beste beslissing voor uw bedrijf te nemen. We weten dat kosten een grote rol spelen bij het nemen van beslissingen, dus we zullen transparant zijn over de kosten van al onze aanbevelingen. Ons doel is om je te helpen het maximale uit je IT-systemen te halen, terwijl je binnen je budget blijft.
3
Overleg aanpak project
We weten dat het lezen van een rapport overweldigend kan zijn, maar wij zijn er om het op een duidelijke en vriendelijke manier voor je op te splitsen. Ons team zal alle belangrijke kwesties in het rapport identificeren en deze grondig uitleggen, zodat je begrijpt wat er moet worden aangepakt. We geloven in transparantie en willen dat je vertrouwen hebt in de informatie die we je geven. Zodra we het auditrapport hebben doorgenomen, gaan we verder met het voorgestelde kernplan. Dit plan zal gedetailleerd zijn en een overzicht geven van alle voorbereidende werkzaamheden die nodig kunnen zijn. We zorgen ervoor dat je een duidelijk beeld hebt van wat er moet gebeuren voordat je verder gaat. In de laatste fase werken we met je samen om te onderhandelen en het eens te worden over een plan voor de toekomst. We geloven in samenwerking en willen er zeker van zijn dat je je op je gemak voelt bij de volgende stappen.
4

Uw IT-Toekomstplannen uitstippelen

We zijn klaar om vooruit te gaan, maar wat staat er nu te gebeuren? Van het opstellen van het projectplan tot het implementeren en migreren van uw systemen, en het regelmatig evalueren van uw zakelijke behoeften – we hebben alles voor u in orde.

01

Implementatie van het hoofddoel

Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, maakt All Buro Solutions een gedetailleerd projectplan met duidelijke actiepunten voor zowel jou als ons. We willen er zeker van zijn dat je bij elke stap precies weet wat er gebeurt. Als onderdeel van ons plan zullen we alle apparaten en technologie van je bedrijf onboarden op ons beheerplatform. Dit zorgt ervoor dat de implementatie zo soepel mogelijk verloopt en dat je bedrijf zo min mogelijk wordt verstoord. We begrijpen dat je veel aan je hoofd hebt en we willen er zeker van zijn dat we er alles aan doen om je te helpen.

02

Cybersecurity Plannen

We weten dat beveiliging belangrijk voor je is, en dat is het ook voor ons. Daarom bieden we na een succesvolle onboarding aan om extra beveiligingsmaatregelen toe te voegen waar je om hebt gevraagd, of om add-ons aan te bevelen die nuttig kunnen zijn om je beveiliging te verbeteren.Wij geloven in het bieden van de best mogelijke ervaring en dat betekent ook dat we ervoor moeten zorgen dat je je veilig voelt bij onze diensten. Deze beveiligingsfuncties zijn volledig optioneel en we raden alleen die functies aan waarvan we denken dat je er baat bij hebt.

03

IT Strategie & plan implementeren

We staan graag stil bij jouw onboarding proces bij All Buro Solutions. We willen er zeker van zijn dat je een naadloze ervaring met ons hebt. Wat ging er goed tijdens het inwerkproces? Hoe kunnen we dat serviceniveau in de toekomst handhaven? Natuurlijk willen we ook weten wat we hadden kunnen verbeteren. Zo kunnen we ons proces aanpassen en toekomstige klanten een betere ervaring bieden. Nu we wat tijd hebben gehad om samen te werken, hebben we een duidelijker beeld van uw systemen en IT-behoeften. Hoe kunnen we uw systemen verbeteren om uw bedrijfsdoelen beter te ondersteunen? Laten we samenwerken om een oplossing te vinden die voor u werkt.

04

Regelmatige opvolging van uw bedrijf

All Buro Solutions wil je bedrijf Future Proof maken met regelmatige check-ins. Je kunt ervoor kiezen om elk kwartaal of elk jaar met ons af te spreken. We bespreken dan hoe je bedrijf verandert, volgen de voortgang van eventuele problemen of plannen tussen meetings door en signaleren eventuele problemen voordat het grotere problemen worden. We bekijken uw IT-strategie en vergelijken uw IT-investeringen met uw bedrijfsdoelen, targets en KPI’s. We begrijpen dat technologie ontmoedigend kan zijn, maar we zijn er om het proces voor je te vereenvoudigen. We willen meer zijn dan alleen uw IT-leverancier; we willen een partner zijn in uw succes.