QTS Bredene

KLANT

QTS Bredene

DIENST

IT overdracht en upgrade van netwerk

DATUM

Maart 2024

De uitdaging voor de klant

Uitdagingen bij QTS Bredene: Veranderen van IT-firma

QTS Bredene, een gewaardeerde klant van een lokale IT-firma, stond voor een uitdaging toen hun langdurige vertrouwenspersoon binnen het bedrijf vertrok.

Auditresultaten en de rol van All Buro Solutions

Gelukkig bleek uit een grondige security audit door All Buro Solutions dat de IT-infrastructuur van QTS Bredene solide was, maar de behoefte aan voortdurende ondersteuning bleef bestaan. Als reeds bestaande leverancier van andere diensten voor QTS Bredene, werd All Buro Solutions gevraagd om de rol van IT-partner op zich te nemen en de laatste details van de audit aan te pakken.

Naadloze overgang en operationele continuïteit

Een naadloze overgang van de vorige IT-partner naar All Buro Solutions was van vitaal belang voor QTS Bredene om ononderbroken operationele efficiëntie te behouden en snelle respons op eventuele IT-problemen te garanderen.

Open communicatie en toekomstige samenwerking

Door open communicatielijnen te behouden met All Buro Solutions, kan QTS Bredene er zeker van zijn dat hun IT-behoeften tijdig worden aangepakt, waardoor ze kunnen blijven focussen op hun kernactiviteiten.

De IT-oplossing van All Buro Solutions

Kennismaking en Kennisoverdracht

Na het verzoek van QTS Bredene om All Buro Solutions als hun nieuwe IT-partner aan te stellen, werd als eerste stap een document opgesteld en overgedragen aan de vorige IT-firma. Dit document bevatte alle benodigde gegevens over de IT-infrastructuur en essentiële documentatie om een vlotte overdracht te waarborgen.

Implementatie van IT Audit Aanbevelingen

Met alle verkregen gegevens kon All Buro Solutions samen met QTS Bredene prioriteit geven aan de punten in het auditrapport die aangepakt moesten worden. Dit resulteerde in de vervanging van de verouderde back-upoplossing en de installatie van een nieuwe firewall. Deze acties hebben niet alleen bijgedragen aan een verbeterde beveiliging, maar hebben ook de lokale server van QTS Bredene overzichtelijker gemaakt.

Onderhoud van Open Communicatie

Een regelmatige samenwerking en communicatie tussen QTS Bredene en All Buro Solutions is van cruciaal belang. Door periodiek bijeen te komen, kunnen updates worden besproken, lopende bedreigingen worden geanalyseerd en feedbacksessies worden gehouden om ervoor te zorgen dat beide partijen tevreden zijn en blijven.

Continue Evaluatie en Verbetering

Door regelmatige evaluaties van de prestaties en het verzamelen van feedback, kunnen QTS Bredene en All Buro Solutions voortdurend verbeteringen identificeren en doorvoeren om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Dit proces zorgt ervoor dat beide partijen kunnen blijven profiteren van een efficiënte en effectieve IT-ondersteuning.