L. Maes Vervoer

KLANT

L. Maes Vervoer

DIENST

Microsoft 365, Cybersecurity, IT support en infrastructuur

DATUM

Mei 2023

De uitdaging voor de klant

Centraal systeem voor de documenten te beheren

Bij Maes Vervoer heerst een gevoel van urgentie om de manier waarop ze hun bestanden beheren en back-uppen te verbeteren. Het ontbreken van een centraal beheersysteem voor hun bestanden brengt het bedrijf in een kwetsbare positie, met een verhoogd risico op gegevensverlies. Deze situatie veroorzaakt niet alleen stress en onzekerheid bij het personeel, maar brengt ook de vertrouwelijkheid van gevoelige informatie in gevaar, aangezien niet alle bestanden voor iedereen toegankelijk mogen zijn.

Bescherming van computers

Daarnaast vormen de computers in het bedrijf een aanzienlijk veiligheidsrisico doordat ze niet zijn uitgerust met essentiële anti-ransomware- en antivirussoftware. Hierdoor wordt het bedrijf blootgesteld aan een voortdurend toenemend risico op cyberaanvallen en infecties die de operationele continuïteit en de integriteit van gegevens kunnen bedreigen.

E-mail beveiliging

Bovendien brengt het gebrek aan controle op inkomende e-mails het bedrijf in een nog kwetsbaardere positie, waarbij phishing- en malware-aanvallen onopgemerkt kunnen blijven en mogelijk schadelijke gevolgen kunnen hebben voor de veiligheid van het netwerk en de gegevens van Maes Vervoer.

Gemoedsrust

In het algemeen hebben de bestuurders van Maes Vervoer dringend behoefte aan een veilige en effectieve aanpak voor het beheer van hun bestanden, de beveiliging van hun computersystemen en de controle op inkomende e-mails. Ze zoeken naar betrouwbare expertise en ondersteuning om deze uitdagingen het hoofd te bieden en de algehele cyberbeveiliging van het bedrijf te verbeteren.

De IT-oplossing van All Buro Solutions

All Buro Solutions kwam als de verlossende partner voor Maes Vervoer, die hen volledig ontzorgde op het gebied van bestandsbeheer, cyberbeveiliging en e-mail beveiliging.

Implementatie van een centraal systeem voor de bestanden

Allereerst implementeerden ze een geavanceerd centraal beheersysteem voor de bestanden van Maes Vervoer, waardoor alle documenten op één plek werden geconsolideerd en gemakkelijk toegankelijk waren voor geautoriseerde gebruikers. Dit bood niet alleen een efficiëntere manier van werken, maar verminderde ook het risico op gegevensverlies en waarborgde de vertrouwelijkheid van gevoelige informatie.

Anti-ransomware software voor de computers

Daarnaast rustte All Buro Solutions de computers van Maes Vervoer uit met krachtige anti-ransomware- en antivirussoftware, waardoor de dreiging van cyberaanvallen aanzienlijk verminderde. Dit zorgde voor een veiligere werkomgeving en verbeterde de operationele veerkracht van het bedrijf.

Implementatie van mailbox bescherming

Om de e-mailbeveiliging te versterken, implementeerde All Buro Solutions geavanceerde filters en controles op de e-mailservers van Maes Vervoer, waardoor phishing- en malware-aanvallen proactief werden gedetecteerd en geblokkeerd voordat ze het netwerk konden bereiken. Hierdoor kon Maes Vervoer met een gerust hart e-mails ontvangen, wetende dat hun communicatie veilig was.

Eindelijk een rust gevonden

Kortom, All Buro Solutions bood Maes Vervoer een volledige oplossing die hen ontzorgde op het gebied van bestandsbeheer, cyberbeveiliging en e-mailcontrole. Dankzij hun expertise en toewijding konden de bestuurders van Maes Vervoer zich concentreren op hun kernactiviteiten, wetende dat hun IT-omgeving in goede handen was.