Ricoh

Smart efficiency

Smart efficiency

We werken samen met het merk Ricoh omdat kwaliteit en service daarbij hand in hand gaan.
We willen duurzame, functionele toestellen verkopen.
Mochten deze toch een gebrek of probleem vertonen, willen we snelle en efficiënte ondersteuning kunnen aanbieden.

Niet enkel duurzaam en functioneel, maar ook up-to-date en mee met de laatste trends.
Wij springen mee op de kar van Google Cloud Print
Introduceer je printers aan the cloud - met onze ondersteuning - en geniet van de vele voordelen.
Contacteer ons voor meer info over hoe dit in de praktijk verloopt. Ervaar de luxe van Google Cloud Print! 

Smart efficiency

Print&Share

Dankzij onze smart efficiency tools gaat alles sneller. Wanneer je documenten scant, komen ze onmiddellijk in de juiste folder op je computer terecht, worden ze naar een collega gemaild, worden ze omgezet naar een Wordfile … Via één knop zorg je dat facturen altijd geprint worden met de betalingsvoorwaarden op en brieven met een adreshoofd. Contracten sla je automatisch op in pdf. Dankzij Print&Share zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos.

Click&Post

Via dit platform wordt alles digitaal naar de post gestuurd. Jij hoeft geen brieven meer in enveloppen te steken of postzegels te kleven, want bij de post doen ze alles voor jou.

Google Cloudprint

Printen van overal? Zelfs buiten de kantoormuren? Dat kan eenvoudig via Google Cloudprint. Vanaf eender welke plek kan je je documenten doorsturen naar de printer. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een actieve internetverbinding. Heel handig voor vertegenwoordigers op de baan.

Billit

BILLIT-LOGO-RGB.png

Bij Billit draait alles rond de digitale factuur. Door zowel inkomende als uitgaande facturen te digitaliseren kun je met Billit een heleboel tijdrovende processen automatiseren. Zo bespaar je jezelf een pak tijd. Die digitale facturen verstuur je trouwens veilig over het Peppol-netwerk, dus ook naar overheidsdiensten, en archiveer je automatisch in de cloud. Dankzij de gratis boekhoudersaccount en de koppelingen met zo goed als elke boekhoudsoftware deel je ook met de boekhouding eenvoudig al je documenten online. Meer info