Kopieermachine

Kopiëren en scannen

Kopiëren en scannen

Dankzij de Ricoh App voor Google Cloud Print kunnen je werknemers en jij van waar dan ook een printopdracht sturen naar kantoor.
Er is geen investering in complexe infrastructuur upgrades nodig.
Wanneer je Ricoh printer model compatibel is met de App is het installeren, activeren en je bent vertrokken. Je werknemers kunnen dan - op een beveiligde manier - met eender welk apparaat verbonden met het internet, wifi of mobiele data een printopdracht doorsturen. 

Bij de kantoortoestellen van Ricoh is er 5 jaar garantie, wat toch niet onbelangrijk is.
Op deze manier voorzie je jezelf geruime tijd van zekerheid. Tijdens deze 5 jaar blijft je toestel prima werken.
Mochten er toch problemen voorvallen, staan er 280 technici voor je klaar. Dankzij deze uitstekende service wordt het probleem zo snel mogelijk opgelost, waardoor je organisatie nooit geconfronteerd met onnodige vertragingen. 

Een multifunctioneel kopieerapparaat is vaak de juiste keuze zodra je een bedrijf hebt met een aantal medewerkers. De printsnelheid en grafische mogelijkheden ligt hierbij meestal een pak hoger. Bovendien kunnen de functionaliteiten volledig afgestemd worden op de noden van je bedrijf en wordt dit alles gecombineerd in één toestel.

Contacteer ons en we installeren Google Cloud Print in no-time bij jou op kantoor! 

Google Cloud Print

Tijd besparen

Een kwalitatief apparaat werkt stukken sneller. Zeker als je voordien gewend was om ook nog eens naar het kopieercentrum te lopen, spaar je nu heel wat tijd uit. Je kan sneller printen, meer afprinten en verschillende opdrachten tegelijk uitvoeren.

Geld besparen

De kosten per pagina liggen een pak lager, zeker als je kiest voor lasertechnologie. Bovendien kan je sneller en efficiënter werken door voor functionaliteiten te opteren die je medewerkers vaak nodig hebben. Zo verspillen ze veel minder tijd met het nemen van kopies.

Plaats besparen mét aandacht voor het milieu

Verschillende apparaten nemen natuurlijk heel wat ruimte in. Spaar plaats uit door te kiezen voor een multifunctioneel kopieerapparaat, die kopiëren, scannen en printen combineert. Bovendien is deze oplossing milieuvriendelijk: slechts één apparaat verbruikt stroom!