security

IT security

Met een lokale back-up ben je baas over eigen data, in plaats van deze uit handen te geven. Dit zorgt ervoor dat je beschermd bent tegen diefstal, water- en brandschade. 

U bent hier

IT security

IT security beschermt jouw informatiesystemen tegen diefstal en schade.

Het is belangrijk om de data van je bedrijf te beveiligen met een lokale back-up.

Met een lokale back-up ben je baas over eigen data, in plaats van deze uit handen te geven. Dit zorgt ervoor dat je beschermd bent tegen diefstal, water- en brandschade. Daarbovenop is het back-upsysteem ook beveiligd tegen het tegenwoordig vrij actieve encryptievirus.

De regelgeving omtrent de bescherming van communicatie- en informatiesystemen wordt steeds strenger en het is een wijze beslissing om jouw bedrijf hierop aan te passen. Niet alleen om te voldoen aan wettelijke eisen, maar ook om jouw bedrijf en medewerkers te beschermen!

Hoewel het internet bijzonder veel handige voordelen biedt, produceert het ook heel wat schadelijke software zoals malware, spyware en adware. Dat zorgt ervoor dat computers trager gaan werken, programma’s slechter functioneren en het internet uitvalt.
Maar het kan helaas ook nog verder gaan: hackers en virussen kunnen je gegevens gebruiken, beschadigen en wissen. Een beveiligd informatie- en besturingssysteem is dus essentieel.

itsecurity_small.jpg

Bescherming tegen brand-, water en diefstal

Voorbereiding op eventuele rampen kan een groot verschil maken. Wanneer gegevens verloren of beschadigd worden door wateroverlast of een brand, kan dat desastreuze gevolgen hebben. Met een lokale back-up heb je in dergelijke noodgevallen in ieder geval al één zorg minder!

Beveiliging tegen hackers en virussen

Hackers en virussen zijn helaas alomtegenwoordig. IT security zorgt ervoor dat mensen en schadelijke software je systeem niet kunnen binnendringen. Momenteel bouwen wij ook aan onze ervaring in ethical hacking. Hiermee kunnen we het systeem van je bedrijf testen: hoe goed ben jij beveiligd?

 

Informatie snel en correct verwerken

In eerste instantie wil je jouw bedrijf en medewerkers zo goed mogelijk beschermen. Uiteindelijk draait het erom een volledige controle te hebben over al je gegevens. Dankzij een lokale back-up ben je baas over eigen data! Naast een stevige beveiliging  krijg je dus ook meer mogelijkheden om de informatie sneller en correct te verwerken.