hardware

Computer

U bent hier

Computer

Met hardware doelen we op alle fysieke componenten die een rol spelen bij het gebruik van een computer. Intern kan dit bijvoorbeeld over het moederbord, de processor of harde schijf gaan, extern zien we dan weer het toetsenbord, de muis en het scherm.

Problemen met je harde schijf of moederbord? Onze pc's en laptops zijn voorzien van 3 jaar garantie, waarbij de volgende dag je toestel hersteld wordt. Dit verzekert de continuïteit in je bedrijf en zorgt ervoor dat alles vlot kan blijven verlopen. 

We kunnen je alles bezorgen dat op je bureau hoort te staan. Of het nu gaat om een nieuwe computer of een muis, we geven hier 3 jaar garantie bij.

Vraag gerust advies op maat. Zo bieden we bijvoorbeeld ook een verzekering aan tegen accidentele schade. Een kop koffie morsen, een laptop per ongeluk laten vallen, het gebeurt helaas vaker dan we zouden willen. Als je voorzien wil zijn op deze situaties, kunnen wij daar dus zeker bij helpen!

hardware.jpg

Groot aanbod

We bieden werkelijk alles aan op vlak van bureaubenodigdheden. Van een klein product tot de aankoop van verschillende computers, helpen wij je graag. Van interne tot externe software: we bieden alle toestellen aan, zolang deze maar kwaliteit kunnen garanderen!

Betrouwbaarheid en oplossingen op maat

We werken met kwalitatieve toestellen waar we groot vertrouwen in koesteren. Toch een probleem of mankement? We staan paraat om te helpen. Samen met jou gaan we op zoek naar de computer die je nodig hebt. Indien je rekening wil houden met onvoorziene situaties, kunnen we hiervoor een verzekering afsluiten.

Garantie en snelle service

De garantiebepaling is 3 jaar. Gedurende deze lange periode nemen wij de verantwoordelijkheid voor alle herstellingen. Een probleem moet snel verholpen worden! Je hoeft niet met de handen in het haar te zitten: je mag erop rekenen dat we binnen één dag mogelijke problemen komen verhelpen.