Terug naar overzicht

Wil je meer weten over IT?

Lees alle handige tips via onze blog!

stay informed

Nu kan AI je Teams-vergaderingen productiever maken

pexels-anna-shvets-4226140.jpg

Ben je het beu om kostbare tijd te verspillen aan vergaderingen, om er vervolgens verward en ongeorganiseerd weer weg te gaan?

Vind je het moeilijk om alle actiepunten en follow-up taken die uit deze vergaderingen voortkomen bij te houden?

Microsoft Teams heeft een nieuwe functie gelanceerd die je problemen kan oplossen en je productiviteit kan verhogen.

Meeting Recap is een op AI gebaseerde intelligente functie voor het samenvatten van vergaderingen, exclusief beschikbaar voor Teams Premium-abonnees. Deze innovatieve functie maakt gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van kunstmatige intelligentie om uitgebreide samenvattingen van je vergaderingen te genereren.

Dat betekent geen saaie samenvattingen meer... maar hallo tegen accurate en efficiënte samenvattingen die alle belangrijke punten uit je vergaderingen vastleggen.

De functie Meeting Recap stopt hier niet. Het identificeert automatisch actiepunten en follow-up taken, wijst ze toe aan teamleden en stelt zelfs deadlines voor voltooiing. Dit betekent dat iedereen die betrokken was bij de vergadering precies weet wat ze moeten doen en wanneer het gedaan moet zijn. Een geweldige manier om de communicatie en samenwerking binnen je team te verbeteren.

Maar het gaat niet alleen om efficiëntie. De functie voor het samenvatten van vergaderingen biedt ook aanpasbare opties om de functie aan te passen aan je specifieke behoeften. Kies welke informatie wordt opgenomen in de samenvatting om ervoor te zorgen dat je de meest relevante en bruikbare informatie ontvangt.

Als je geen Teams Premium abonnee bent, zijn er dan voordelen om te investeren in deze nieuwe functie?

Ja! Om te beginnen stroomlijnt het je workflow, waardoor je zowel tijd als geld bespaart.

Je hoeft geen uren meer te verspillen aan het ontcijferen van notities en actie-items. In plaats daarvan heb je toegang tot een duidelijke en beknopte samenvatting die je altijd kunt raadplegen.

Bovendien verbetert het de organisatie en verantwoording binnen je team. Met toegewezen actiepunten en deadlines weet iedereen precies wat er van hem of haar wordt verwacht.

Onderschat de kracht van deze nieuwe Meeting Recap niet - het is een game-changer voor bedrijven die hun productiviteit willen verhogen.

Wacht niet. Als je hulp nodig hebt bij het upgraden naar Teams Premium, staan we voor je klaar. Neem contact met ons op.

Voel je je niet thuis in IT? Krijg volledige controle over de IT van je bedrijf! Gebruik onze checklist en laat alle frustraties achterwege.

DOWNLOAD JE CHECKLIST
Ook interessant voor je vrienden?Deel dit artikelLinkedinMail