Terug naar overzicht

Wil je meer weten over IT?

Lees alle handige tips via onze blog!

stay informed

Is dit de ultieme browser voor bedrijven?

pexels-cottonbro-studio-5483064.jpg

Het zal geen verrassing zijn, maar Microsoft heeft nog meer spannend nieuws voor ons. Soms vragen we ons af of ze hun werknemers wel laten slapen!

Deze keer is het een nieuwe browser die speciaal gericht is op bedrijven: Edge voor Bedrijven.

De vernieuwde browser heeft beveiligings- en productiviteitsfuncties die perfect zijn voor werkgevers en hun teams.

Edge for Business kan de beste keuze worden voor internetten op werkgerelateerde apparaten, of ze nu beheerd of onbeheerd zijn. Met Edge for Business kunnen bedrijven namelijk controle houden over hun werknemers zonder inbreuk te maken op hun privacy.

En dat is perfect voor de manier waarop velen van ons tegenwoordig werken. Als je een BYOD-bedrijf (Bring Your Own Device) bent, is Edge for Business ook de perfecte oplossing voor jou.

Een van de beste dingen aan Edge voor Bedrijven is dat het werk en privé browsen automatisch scheidt in speciale browservensters. Het heeft zijn eigen favorieten, aparte caches en opslaglocaties.

En sommige sites worden automatisch geopend in de relevante browser, zoals Microsoft 365 die direct naar je werkbrowser gaat, terwijl een winkelsite wordt geopend in je persoonlijke browser.

Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat je een collega per ongeluk die grappige meme stuurt die je op social media hebt gezien.

Edge for Business is momenteel beschikbaar om te testen, maar hoewel we begrijpen dat je het graag wilt uitproberen, raden we aan om te wachten tot de officiële lancering in de herfst. Laat anderen de proefkonijnen zijn.

En Microsoft moet nog aangepaste brandingmogelijkheden voor bedrijven toevoegen, maar ze beloven dat dat binnenkort komt. De verwachting is de helft van het plezier, toch?

Edge for Business is bedoeld om de kloof tussen werk en privé op hetzelfde apparaat te overbruggen, zodat persoonlijke en professionele informatie gescheiden en veilig blijven. Met deze nieuwe en opwindende zakelijke browser geniet je van een verhoogde productiviteit en beveiliging.

Als we je ondertussen kunnen helpen productief en veilig te blijven, neem dan contact met ons op.

Voel je je niet thuis in IT? Krijg volledige controle over de IT van je bedrijf! Gebruik onze checklist en laat alle frustraties achterwege.

DOWNLOAD JE CHECKLIST
Ook interessant voor je vrienden?Deel dit artikelLinkedinMail