Terug naar overzicht

Wil je meer weten over IT?

Lees alle handige tips via onze blog!

stay informed

En adem... het probleem "bestand te groot om te verzenden" is voorbij

pexels-andrea-piacquadio-3807738.jpg

Hoe vaak heb je niet midden in een dringende e-mail gezeten, een belangrijk bestand als bijlage toegevoegd, en de gevreesde melding gekregen: "bestand te groot om te verzenden"?

Frustrerend, nietwaar?

Nou, Microsoft heeft onze collectieve zuchten van ergernis gehoord. Ze hebben een update aangekondigd die belooft het probleem 'bestand te groot' voor eens en altijd uit te bannen.

En dit is een van die zeldzame keren dat iets dat te mooi voelt om waar te zijn, ook echt waar is!

In een officieel bericht op de Microsoft 365 roadmap onthulde de techgigant zijn plan om Outlook te integreren met Microsofts OneDrive cloudopslagplatform.

Dit betekent dat wanneer je de limiet voor de grootte van een bijlage bereikt, Outlook je zal vragen om je bestand te uploaden naar OneDrive, zodat je document toch bij de beoogde ontvanger terechtkomt.

Slim, vind je niet?

Android-apparaten krijgen deze nieuwe functie als eerste, maar voor alle andere apparaten is de uitrol deze maand gepland. We hoeven niet lang te wachten.

Binnenkort hoef je je grote bestanden niet meer te comprimeren, te verkleinen of zelfs op te geven. Of je tot diensten van derden wenden (wat een veiligheidsrisico kan vormen). Microsoft maakt de weg vrij voor een soepelere, efficiëntere e-mailervaring.

Als u hulp nodig heeft om meer uit uw Microsoft 365-abonnement te halen, neem dan contact met ons op.

 

Voel je je niet thuis in IT? Krijg volledige controle over de IT van je bedrijf! Gebruik onze checklist en laat alle frustraties achterwege.

DOWNLOAD JE CHECKLIST
Ook interessant voor je vrienden?Deel dit artikelLinkedinMail